Paltsidis Hellenic Gastronomy
Ο Πελάτης
Η ιστορία της εταιρείας ξεκινάει στη Θεσσαλονίκη το 1975, όταν το ασίγαστο πάθος και η αγάπη του Παναγιώτη Παλτσίδη για την ελληνική παραδοσιακή γαστρονομία τον ενέπνευσαν να δημιουργήσει και να συστήσει στην τοπική αγορά τις ξεχωριστές σπεσιαλιτέ του (τζατζίκι, άλειμμα φέτας, ταραμοσαλάτα κλπ), μετατρέποντας τον ουζομεζέ σε μια αληθινή γαστρονομική εμπειρία!
Από τότε, η επιχείρηση εξελίσσεται συνεχώς επενδύοντας σε νέες εγκαταστάσεις, τεχνολογίες, ανάπτυξη προϊόντων και ανθρώπινο δυναμικό αποτελώντας σήμερα έναν από τους βασικότερους παίκτες στην αγορά της εστίασης & κερδίζοντας την εμπιστοσύνη και μία θέση στο τραπέζι σας.